Skip to content

Csipai Árpád

Rólam

Tudj meg többet

Rólam

10+ éves tapasztalattal rendelkező webfejlesztő, SEO szakértő, valamint Adwords és Facebook kampány manager vagyok. Kipróbált és bevált módszereket alkalmazva, tanácsot adok vevőszerzésben, kampány kezelésben és online marketingben, és személyre szabott webdesign szolgáltatásokat nyújtok ügyfeleimnek.

Keress és

dolgozzunk együtt

Segítek az online jelenlétének kibővítésében!

Az online jelenlét ma már alapvető szükséglet minden vállalkozás számára. Az emberek szinte minden esetben az interneten keresik meg azokat a szolgáltatásokat és termékeket, amikre szükségük van. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy vonzó és felhasználóbarát weboldallal rendelkezzen, ami bemutatja vállalkozását és szolgáltatásait. Én, mint weboldal készítő, segítek Önnek az online térben való hatékony megjelenésben és elérhetőségben. Kérjen tőlem ajánlatot a weboldala elkészítésére!

Miért érdemes engem választani weboldal készítőnek?

A weboldal az Ön vállalkozásának digitális arca lesz. Egy jól tervezett és hatékony weboldal segít Önnek megtalálni az új ügyfeleket és növelni az értékesítéseket. Az online jelenlét erősítése és egyedi weboldal készítése révén egy olyan világba vezetem Önt, ahol az ügyfelek könnyen megtalálják Önt, és megismerik szolgáltatásait.

Miben segíthetek?

– Weboldal tervezés: Megalkotom az Ön egyedi weboldalát, ami igazodik vállalkozása igényeihez és célközönségéhez. A weboldal designjában hangsúlyt fektetek a felhasználói élményre, hogy az ügyfelek könnyedén megtalálják és használják az oldalt.

– Keresőoptimalizálás (SEO): A weboldal keresőbarát kialakítása segít az előkelő helyezés elérésében a keresőmotorok találati listájában. Azáltal, hogy releváns kulcsszavakat és optimalizált tartalmat használok, növekszik az esélye, hogy az ügyfelek megtalálják Önt a keresések során.

– Reszponzív design: A weboldalaimat úgy tervezem, hogy azok minden eszközön és kijelzőméreten tökéletesen működjenek. Így garantálom, hogy az ügyfelek kényelmesen böngészhetnek weboldalán asztali számítógépen, mobiltelefonon és tableten is.

– Tartalomfeltöltés és kezelés: Segítek a tartalmak létrehozásában és feltöltésében, így Önnek csak az üzletére kell koncentrálnia, én pedig gondoskodom a weboldal tartalmának frissítéséről és kezeléséről.

– Felhasználói támogatás: A weboldal elkészítése után is számíthat rám. Nyújtok támogatást és segítséget, hogy az Ön weboldala mindig a legjobb formában legyen.

Kérjen tőlem ajánlatot!

Amennyiben szeretné kibővíteni online jelenlétét és egy hatékony weboldalt létrehozni vállalkozásához, kérjen tőlem ajánlatot a weboldal készítésére! Elkötelezett vagyok abban, hogy segítsek Önnek a digitális térben való sikeres megjelenésben és üzleti eredmények elérésében. Várom jelentkezését, és örömmel dolgozom együtt Önnel!

A tudás minden

Miben vagyok jó?

Az egyedi weboldal készítési folyamatot az ügyfelek igényei és elvárásai alapján végzem, és törekedek a letisztult, reszponzív felépítésre, amely a látogatók számára könnyen áttekinthető és navigálható. Vállalom weboldalak gyors elkészítését kiváló minőségben és SEO keresőoptimalizálással, valamint az egyszerűbb vagy komplexebb weboldalak teljeskörű kivitelezését egyedileg tervezett és kidolgozott elemekkel.

01.

Web fejlesztés

Az elejétől a végéig, letisztult, reszponzív weboldalak készítése az ügyfelek egyedi igényei alapján.

02.

Fejlesztő

Weboldalak gyors elkészítését vállalom kiemelkedő minőségben SEO keresőoptimalizálással.

03.

Full-stack programozás

Honlapok teljeskörű kivitelezése egyedileg.

még több érdekesség

Rólam

A webfejlesztés nem minden, természetesen minden embernek szüksége van kikapcsolódásra is.

Utazás.

Egyik kedvenc hobbim az utazás, új helyek, új emberek, új kultúrák megismerése.

Könyvek.

Szabadidőmben nagyon szeretek olvasni.

Mozi.

Imádom a filmeket, sorozatokat.

Lógás a barátokkal

Ha időm engedi elmegyek a barátaimmal és beülünk valahova.