Skip to content

wordpress fejlesztő, webfejlesztő, SEO, Adwords kampány manager

Csipai Árpád

Rólam

Tudj meg többet

Rólam

10+ éves tapasztalattal rendelkező WordPress fejlesztő, webfejlesztő, SEO szakértő, valamint Adwords és Facebook kampány manager vagyok. Kipróbált és bevált módszereket alkalmazva, tanácsot adok vevőszerzésben, kampány kezelésben és online marketingben, és személyre szabott webdesign szolgáltatásokat nyújtok ügyfeleimnek.

Keress és

dolgozzunk együtt

Szeretnél új vevőket szerezni? Hiányzik valaki, aki hatékonyan kezeli fontos Google- és Facebook kampányaidat? Időt szeretnél megtakarítani automatizálási folyamatokkal? Ha nem vagy járatos a marketing világában, akkor sem kell aggódnod!

Segítek! Webfejlesztő vagyok és közel évtizedes szakmai tevékenységem során számos referenciával rendelkezem a weboldal készítés területén. Személyre szabott megoldásokat kínálok weboldal készítésre, inspirációval szolgálok a tervezéshez. Bármilyen igényt is fogalmazz meg, szívesen dolgozom együtt veled, hogy egyedi, ügyfelek számára vonzó és hatékony weboldalad legyen!

A tudás minden

Miben vagyok jó?

Az egyedi weboldal készítési folyamatot az ügyfelek igényei és elvárásai alapján végzem, és törekedek a letisztult, reszponzív felépítésre, amely a látogatók számára könnyen áttekinthető és navigálható. Vállalom a WordPress weboldalak gyors elkészítését kiváló minőségben és SEO keresőoptimalizálással, valamint az egyszerűbb vagy komplexebb weboldalak teljeskörű kivitelezését egyedileg tervezett és kidolgozott elemekkel.

01.

Web fejlesztés

Az elejétől a végéig, letisztult, reszponzív weboldalak készítése az ügyfelek egyedi igényei alapján.

02.

WordPress fejlesztő

WordPress weboldalak gyors elkészítését vállalom kiemelkedő minőségben SEO keresőoptimalizálással.

03.

Full-stack programozás

Honlapok teljeskörű kivitelezése egyedileg.

még több érdekesség

Rólam

A webfejlesztés nem minden, természetesen minden embernek szüksége van kikapcsolódásra is.

Utazás.

Egyik kedvenc hobbim az utazás, új helyek, új emberek, új kultúrák megismerése.

Könyvek.

Szabadidőmben nagyon szeretek olvasni.

Mozi.

Imádom a filmeket, sorozatokat.

Lógás a barátokkal

Ha időm engedi elmegyek a barátaimmal és beülünk valahova.