Skip to content

Szolgáltatásaim

Miben tudok segíteni?

Weboldal készítés

Modern, átlátható, kereső- és mobilbarát weboldalt készítünk, amely vevőszerzést és értékesítést támogat. Az oldal lehet landing oldal, céges vagy üzleti weboldal, bemutatkozó weboldal vagy blog oldal.

Webáruház készítés

Termékeid és szolgáltatásaid értékesítéséhez egy modern, törvényes és automatizált webáruházat készítünk, amely kereső- és mobilbarát, vevőszerzést és értékesítést támogat.

Weboldal készítés szállásadóknak

Bármilyen kiadó szálláshely esetén modern és esztétikus megjelenésű weboldalt készítünk, amelyen keresztül a vendégek online foglalhatnak és fizethetnek. Az oldal maximálisan támogatja a vendégszerzést és lehetőséget ad a foglalások szinkronizációjára is (pl. Booking, Szállás.hu stb…).

Weboldal tervezés

Ütős weboldal tervezés szolgáltatások! Profi és kreatív szemléletem segítségével elképzeléseit valóra váltom. Legyen szó egyszerű honlapról vagy komplexebb webprojektről, mindent megteszek azért, hogy az Ön weboldala magával ragadó és felhasználóbarát legyen. Mindezt úgy teszem, hogy a legújabb trendeket és technológiákat is beépítem a tervezésbe.

Online oktatófelület készítése

Ha képzését vagy tanfolyamát szeretné értékesíteni egy biztonságos, zárt tagsági rendszerű online felületen, akkor állok rendelkezésére online oktatófelületek és előfizetéses rendszerek készítésével.

Weboldal optimalizálás

A weboldal optimalizálás célja a keresőmotorokban való jobb láthatóság és magasabb rangsorolás elérése érdekében. Ez magában foglalja a kulcsszókutatást, a tartalom optimalizálását és a weboldal technikai aspektusainak javítását. A megfelelő weboldal optimalizálással növelhető a látogatók száma, a forgalom és a konverziók aránya.

Weboldal karbantartás

Ön csak koncentráljon az ügyfeleire és vállalkozása sikerére, weboldala üzemeltetését és karbantartását pedig bízza rám. Rendszeres tartalomfrissítést és karbantartást is vállalok, legyen szó új vagy már meglévő weblapokról.

Meglévő weboldalak továbbfejlesztése

A meglévő weboldal továbbfejlesztése lehetőséget ad arra, hogy az online jelenlétet tovább optimalizáljuk és fejlesszük. Az átfogó felülvizsgálat során célunk az oldal teljesítményének javítása, beleértve a gyorsabb betöltést és a reszponzív design bevezetését is. Emellett a tartalmi frissítések és a felhasználói élmény fejlesztése révén biztosítjuk, hogy a weboldal hatékonyan szolgálja ki az ügyfelek igényeit és elvárásait.

Weboldal marketing

A weboldal marketing az online jelenlét hatékony előmozdítását jelenti az internetes felületeken, beleértve a keresőmotorokat, közösségi média platformokat és egyéb digitális csatornákat. Az optimális weboldal marketing stratégia a célközönség pontos meghatározására, tartalommarketingre, keresőoptimalizálásra és hirdetési kampányokra épül, hogy növelje a weboldal látogatottságát és javítsa a konverziós arányokat. A sikeres weboldal marketing eredményeként több potenciális ügyféllel kerülhetünk kapcsolatba, és erősíthetjük a vállalkozás online hírnevét és növekedését.